Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
imereti {:A:V:A:Z:A:}
Normal Tactiek 4-1 3-2
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 41.7
poor Schieten average
poor Passen adequate
weak Verdedigen good


3e minuut.
Sadunishvili geeft de bal voor. Kvinitadze kopt de bal weg. Davitnidze speelt de bal door. Sadunishvili is nu in balbezit. Sadunishvili geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Chumburidze de bal onder controle te krijgen. Giorgobiani is nu in balbezit. Danelia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Danelia krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Tsirekidze is nu in balbezit. Tsirekidze geeft een hoge lob. Kvinitadze controleert de bal met de borst. Davitnidze speelt de bal door. Orbeladze geeft een lange en hoge pass. Davitnidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
imereti - {:A:V:A:Z:A:} 0:1

19e minuut.
Mindorashvili geeft de bal voor. Kumsiashvili met een sublieme pass. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ... Davitnidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
imereti - {:A:V:A:Z:A:} 0:2

21e minuut.
Zautashvili passt de bal zonder na te denken. Mindorashvili rent richting de bal. Mikiani verovert de bal door een tackle van achteren. Mikiani geeft een lange en hoge pass. Kvaratskhelia krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sadunishvili geeft een hoge lob. Kvinitadze kopt de bal weg. Daar is Sakhvadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
imereti - {:A:V:A:Z:A:} 0:3

29e minuut.
Klungelig pakt Zautashvili de bal. Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap. Kavelashvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
imereti - {:A:V:A:Z:A:} 0:4

38e minuut.
Sadunishvili speelt de bal door. Klungelig pakt Kvaratskhelia de bal. Tsulukidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsulukidze schiet op doel. Davitnidze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
imereti - {:A:V:A:Z:A:} 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: imereti 83%, {:A:V:A:Z:A:} 17%.
imereti - {:A:V:A:Z:A:} 0:5

52e minuut.
Kumsiashvili met een sublieme pass. Kavelashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia onderschept slim de pass. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Varazi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kvinitadze is nu in balbezit. Kvinitadze passt de bal met de wreef. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Kvaratskhelia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Sadunishvili is nu in balbezit. Sadunishvili probeert naar een medespeler te passen. Tsulukidze probeert naar een medespeler te passen. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
imereti - {:A:V:A:Z:A:} 0:6

67e minuut.
Mindorashvili rent richting de bal. Mikiani rent richting de bal. Mikiani geeft een lange en hoge pass. Sadunishvili rent richting de bal. Sadunishvili geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tsirekidze probeert naar een medespeler te passen. Tsulukidze rent richting de bal. Danelia met een sublieme pass. Tsirekidze is nu in balbezit. Tsirekidze geeft de bal voor. Davitnidze bokst de bal weg.

73e minuut.
Tsulukidze probeert naar een medespeler te passen. Kumsiashvili is nu in balbezit. Kumsiashvili geeft de bal voor. Kvaratskhelia springt en kopt de bal. Davitnidze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
imereti - {:A:V:A:Z:A:} 0:7

79e minuut.
Tsirekidze rent richting de bal. Tsirekidze geeft een hoge lob. Klungelig pakt Varazi de bal. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kvaratskhelia schiet op doel. Kavelashvili onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sadunishvili geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kvinitadze krijgt zijn hoofd ertegen. Davitnidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Mindorashvili is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikiani met de inworp. Tsirekidze heeft problemen om de bal te vangen. Tsirekidze probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Davitnidze speelt de bal door. Giorgobiani kopt de bal weg. Varazi probeert de bal aan de voet te houden. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Davitnidze trapt de bal weg van het doel. Tsirekidze kopt de bal weg. Tsulukidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsulukidze geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsulukidze is nu in balbezit. Tsulukidze draait met de bal, schiet en ... Davitnidze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
imereti - {:A:V:A:Z:A:} 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: imereti 84%, {:A:V:A:Z:A:} 16%.
imereti - {:A:V:A:Z:A:} 0:8