Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC OZURGRTI giodato
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.6
hopeless Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Kruashvili probeert naar een medespeler te passen. Barkaia rent richting de bal. Zakariadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamagidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamagidze schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Jolia is nu in balbezit. Jolia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kechkhoveli de bal. Petashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Petashvili haalt uit met een fantastische trap. Kobiashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kruashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Chogovadze onderschept slim de pass. Chogovadze passt de bal in één keer door. Petashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Petashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC OZURGRTI 64%, giodato 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC OZURGRTI - giodato 0:0

57e minuut.
Inasaridze onderschept slim de pass. Shanidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Shanidze geeft een hoge lob. Zakariadze is nu in balbezit. Zakariadze draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Daar is Zakariadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamagidze is nu in balbezit. Jamagidze passt de bal in één keer door. Zakariadze is nu in balbezit. Zakariadze draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

74e minuut.
Lursmanashvili passt de bal met de wreef. Petashvili is nu in balbezit. Petviashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Petashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Petashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OZURGRTI - giodato 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC OZURGRTI 44%, giodato 56%.
FC OZURGRTI - giodato 0:1