Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Iveria nikita
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.7
average Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Chorgoleishvili met de inworp. Kharaishvili is nu in balbezit. Kharaishvili passt de bal in één keer door. Nikolaishvili is nu in balbezit. Nikolaishvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Gabunia geeft een hoge lob. Daar is Ionatamishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolaishvili is nu in balbezit. Nikolaishvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Iveria - nikita 1:0

12e minuut.
Okromelidze rent richting de bal. Okromelidze geeft een hoge lob. Zirakishvili rent richting de bal. Chkhetidze is nu in balbezit. Chkhetidze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tukhashvili geeft de bal voor. Gabunia is nu in balbezit. Peikrishvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peikrishvili krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Gogokhia is nu in balbezit. Kobesashvili onderschept slim de pass. Kobesashvili passt de bal met de wreef. Chkhetidze is nu in balbezit. Chkhetidze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Surmanidze geeft een lange en hoge pass. Chkhetidze kopt de bal weg. Sakhvadze rent richting de bal. Chkhetidze verovert de bal door een tackle van achteren. Chkhetidze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ionatamishvili speelt de bal door. Mamukashvili rent richting de bal. Mamukashvili passt de bal in één keer door. Nikolaishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaishvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Iveria 44%, nikita 56%.
Fc Iveria - nikita 1:0

59e minuut.
Kipiani probeert naar een medespeler te passen. Surmanidze kopt de bal weg. Tukhashvili heeft problemen om de bal te vangen. Mamukashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamukashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Surmanidze met een snelle inworp. Klungelig pakt Jaoshvili de bal. Mamukashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamukashvili geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Iveria 51%, nikita 49%.
Fc Iveria - nikita 1:0