Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nikita qarsanashvili
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.3
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Andronikashvili geeft een hoge lob. Inworp. Peikrishvili met de inworp. Kobesashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobesashvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gordeladze verovert de bal door een tackle van achteren. Vezirishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezirishvili passt de bal zonder na te denken. Shermazanashvili heeft problemen om de bal te vangen. Shermazanashvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Jaoshvili verovert de bal door een tackle van achteren. Jaoshvili met een sublieme pass. Chkhetidze is nu in balbezit. Kobesashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobesashvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Surmanidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezirishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezirishvili probeert naar een medespeler te passen. Shermazanashvili is nu in balbezit. Shermazanashvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bukhrashvili raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kashmadze komt het veld opgelopen. Kamkhadze met een harde bal richting middenveld. Peikrishvili kopt de bal weg. Chkhetidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkhetidze haalt uit met een fantastische trap. Zurabishvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nikita - qarsanashvili 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nikita 50%, qarsanashvili 50%.
nikita - qarsanashvili 1:0

54e minuut.
Dadiani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaoshvili rent richting de bal. Jaoshvili passt de bal zonder na te denken. Kobesashvili rent richting de bal. Kobesashvili schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
nikita - qarsanashvili 2:0

61e minuut.
Undiladze rent richting de bal. Tukhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukhashvili passt de bal zonder na te denken. Shermazanashvili rent richting de bal. Shermazanashvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Kobesashvili is nu in balbezit. Kobesashvili geeft een hoge lob. Chkhetidze rent richting de bal. Chkhetidze draait met de bal, schiet en ... Zurabishvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nikita - qarsanashvili 3:0

75e minuut.
Tukhashvili passt de bal met de wreef. Peikrishvili is nu in balbezit. Peikrishvili passt de bal met de wreef. Kobesashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobesashvili draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
nikita - qarsanashvili 4:0

86e minuut.
Kavzinadze rent richting de bal. Kavzinadze geeft de bal voor. Gordeladze kopt de bal weg. Kobesashvili is nu in balbezit. Kobesashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zurabishvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nikita 33%, qarsanashvili 67%.
nikita - qarsanashvili 4:0