Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liado tyujety
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mikiashvili is nu in balbezit. Khubejashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Zandukeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikharulidze is nu in balbezit. Sikharulidze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sikharulidze passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zandukeli de bal. Mikiashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Sikharulidze verovert de bal door een tackle van achteren. Sikharulidze draait met de bal, schiet en ... Diasamidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Nikachadze is nu in balbezit. Sikharulidze verovert de bal door een tackle van achteren. Sikharulidze probeert naar een medespeler te passen. Zandukeli rent richting de bal. Zandukeli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Ashabashvili is nu in balbezit. Kosanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Khubejashvili zijn tegenspeler op de grond. Khubejashvili krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Nikachadze de bal onder controle te krijgen. Sikharulidze onderschept slim de pass. Sikharulidze probeert naar een medespeler te passen. Zandukeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zandukeli draait met de bal, schiet en ... Diasamidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Makashvili rent richting de bal. Kosanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosanashvili speelt de bal door. Ashabashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashabashvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kardava met een sublieme pass. Kosanashvili rent richting de bal. Kosanashvili passt de bal met de wreef. Ashabashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashabashvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mikiashvili passt de bal in één keer door. Urdulashvili rent richting de bal. Sikharulidze met een sublieme pass. Zandukeli is nu in balbezit. Zandukeli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liado - tyujety 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liado 60%, tyujety 40%.
liado - tyujety 0:1

90e minuut.
Lolua met een harde bal richting middenveld. Khubejashvili kopt de bal weg. Sikharulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Zandukeli rent richting de bal. Zandukeli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liado 61%, tyujety 39%.
liado - tyujety 0:1