Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC madridistas tyujety
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.2 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten waardeloos
tragisch Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Imerlishvili rent richting de bal. Sikharulidze onderschept slim de pass. Sikharulidze probeert naar een medespeler te passen. Zandukeli is nu in balbezit. Zandukeli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Samkharauli verovert de bal door een tackle van achteren. Samkharauli passt de bal zonder na te denken. Gugava bereikt de bal nog maar net als eerste. Makalatia verovert de bal door een tackle van achteren. Makalatia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC madridistas 56%, tyujety 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC madridistas - tyujety 0:0

49e minuut.
Samkharauli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Metepshishvili komt het veld opgelopen. Abuladze met de inworp. Sikharulidze is nu in balbezit. Sikharulidze passt de bal zonder na te denken. Khubejashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Khubejashvili geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Khubejashvili probeert naar een medespeler te passen. Makashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Makashvili geeft een hoge lob. Zandukeli rent richting de bal. Zandukeli schiet op doel. Ketashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC madridistas 66%, tyujety 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC madridistas - tyujety 0:0