Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xashurisreali tyujety
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Tediashvil geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khubua met een snelle inworp. Kumsiashvili rent richting de bal. Kumsiashvili geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Bandzeladze is nu in balbezit. Bandzeladze passt de bal met de wreef. Sikharulidze heeft problemen om de bal te vangen. Zandukeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zandukeli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Nozadze kopt de bal weg. Muradashvili is nu in balbezit. Khubejashvili schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Khubejashvili krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xashurisreali 59%, tyujety 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
xashurisreali - tyujety 0:0

59e minuut.
Lomaia rent richting de bal. Sikharulidze verovert de bal door een tackle van achteren. Zandukeli rent richting de bal. Sikharulidze rent richting de bal. Sikharulidze draait met de bal, schiet en ... Totadze bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobalia met een snelle inworp. Eloshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloshvili draait met de bal, schiet en ... Lolua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xashurisreali - tyujety 1:0

70e minuut.
Klungelig pakt Zandukeli de bal. Eloshvili met een sublieme pass. Khubua is nu in balbezit. Tediashvil onderschept slim de pass. Tediashvil schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Khubua geeft de bal voor. Nozadze rent richting de bal. Abuladze onderschept slim de pass. Abuladze haalt uit met een fantastische trap. Totadze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
xashurisreali - tyujety 1:1

80e minuut.
Lomaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomaia geeft een hoge lob. Inworp. Khubua met een snelle inworp. Kumsiashvili geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xashurisreali 57%, tyujety 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
xashurisreali - tyujety 1:1