Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liado hashih
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Altunashvili rent richting de bal. Kosanashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Kosanashvili met een sublieme pass. Ashabashvili rent richting de bal. Ashabashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liado - hashih 1:0

5e minuut.
Urdulashvili passt de bal zonder na te denken. Kartozia geeft de bal voor. Bzhalava bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapava onderschept slim de pass. Rapava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Manchkava probeert de bal met de borst te controleren. Urdulashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Manchkava tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manchkava krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Nikachadze onderschept slim de pass. Nikachadze geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ashabashvili de bal. Ashabashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liado - hashih 2:0

41e minuut.
Kartozia probeert naar een medespeler te passen. Nikachadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Margvelashvili is nu in balbezit. Nikachadze onderschept slim de pass. Nikachadze geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liado 46%, hashih 54%.
liado - hashih 2:0

66e minuut.
Burjanadze is nu in balbezit. Burjanadze passt de bal met de wreef. Ashabashvili rent richting de bal. Ashabashvili haalt uit met een fantastische trap. Gakharia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Kosanashvili rent richting de bal. Kosanashvili passt de bal met de wreef. Daar is Gakharia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ashabashvili is nu in balbezit. Ashabashvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liado 43%, hashih 57%.
liado - hashih 2:0