Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liado GORI 2015
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Zibzibadze is nu in balbezit. Chkareuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zibzibadze onderschept slim de pass. Zibzibadze draait met de bal, schiet en ... Diasamidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liado - GORI 2015 0:1

26e minuut.
Azarashvili kopt de bal weg. Nikachadze rent richting de bal. Zibzibadze onderschept slim de pass. Zibzibadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liado - GORI 2015 0:2

35e minuut.
Tskhakaia is nu in balbezit. Tskhakaia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iluridze met de inworp. Kosanashvili geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bikashvili is nu in balbezit. Bikashvili geeft de bal voor. Eliauri kopt de bal weg. Zibzibadze is nu in balbezit. Zibzibadze draait met de bal, schiet en ... Diasamidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Mikiani geeft een hoge lob. Kosanashvili rent richting de bal. Agladze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kosanashvili wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liado 47%, GORI 2015 53%.
liado - GORI 2015 0:2

65e minuut.
Nikachadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikachadze met een sublieme pass. Klungelig pakt Koshadze de bal. Ashabashvili rent richting de bal. Ashabashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Tskhakaia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Imedadze komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Zibzibadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Zibzibadze schiet op doel. Chkareuli probeert de bal aan de voet te houden. Eliauri is nu in balbezit. Eliauri draait met de bal, schiet en ... Diasamidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zibzibadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Zibzibadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liado - GORI 2015 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liado 46%, GORI 2015 54%.
liado - GORI 2015 0:3