Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hashih FC madridistas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 13.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen tragic
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Manchkava probeert naar een medespeler te passen. Rapava is nu in balbezit. Papuashvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papuashvili krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Amashukeli probeert naar een medespeler te passen. Manchkava is nu in balbezit. Manchkava geeft de bal voor. Rapava rent richting de bal. Rapava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bregvadze geeft een hoge lob. Imerlishvili is nu in balbezit. Margvelashvili onderschept slim de pass. Rapava is nu in balbezit. Rapava haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Burjanadze is nu in balbezit. Samkharauli onderschept slim de pass. Samkharauli geeft de bal voor. Margvelashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Margvelashvili geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Amashukeli verovert de bal door een tackle van achteren. Amashukeli speelt de bal door. Rapava rent richting de bal. Manchkava is nu in balbezit. Manchkava draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Amashukeli geeft een hoge lob. Rapava bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kankava. Kankava krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Amashukeli passt de bal in één keer door. Daar is Samkharauli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manchkava probeert naar een medespeler te passen. Rapava bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hashih 33%, FC madridistas 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hashih - FC madridistas 0:0

50e minuut.
Nergadze verovert de bal door een tackle van achteren. Nergadze geeft de bal voor. Imerlishvili is nu in balbezit. Margvelashvili onderschept slim de pass. Margvelashvili geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Asanidze geeft de bal voor. Klungelig pakt Imerlishvili de bal. Manchkava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakhutsrishvili rent richting de bal. Nakhutsrishvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Manchkava rent richting de bal. Barateli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapava maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rapava moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rapava schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hashih 37%, FC madridistas 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hashih - FC madridistas 0:0