Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dataebralidze@gmail.com F.S.TORBEDO QUTAISI
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Shekriladze passt de bal zonder na te denken. Chimakadze is nu in balbezit. Ebralidze is nu in balbezit. Chimakadze verovert de bal door een tackle van achteren. Chimakadze haalt uit met een fantastische trap. Avalishvili bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
dataebralidze@gmail.com - F.S.TORBEDO QUTAISI 1:0

15e minuut.
Nikuradze passt de bal met de wreef. Chimakadze is nu in balbezit. Ebralidze is nu in balbezit. Chimakadze is nu in balbezit. Chimakadze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Abuladze verovert de bal door een tackle van achteren. Abuladze passt de bal in één keer door. Kikoria rent richting de bal. Tskitishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Tskitishvili schiet op doel. Batsikadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Chkhaidze rent richting de bal. Chkhaidze geeft de bal voor. Partsikanashvili rent richting de bal. Chimakadze onderschept slim de pass. Chimakadze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dataebralidze@gmail.com 41%, F.S.TORBEDO QUTAISI 59%.
dataebralidze@gmail.com - F.S.TORBEDO QUTAISI 1:0

50e minuut.
Kemoklidze passt de bal in één keer door. Jishkariani rent richting de bal. Jishkariani geeft een lange en hoge pass. Tskitishvili rent richting de bal. Tskitishvili schiet op doel. Batsikadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Batsikadze trapt de bal weg van het doel. Nikuradze kopt de bal weg. Jishkariani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chimakadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimakadze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ebralidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikuradze is nu in balbezit. Ebralidze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nikuradze wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nikuradze kan niet meer verder spelen. Jejelava komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kemoklidze geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chogovadze met de inworp. Jejelava rent richting de bal. Jejelava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Shekriladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Shekriladze passt de bal in één keer door. Khitalishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimakadze verovert de bal door een tackle van achteren. Chimakadze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ebralidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Shekriladze onderschept slim de pass. Shekriladze passt de bal in één keer door. Jejelava bereikt de bal nog maar net als eerste. Jejelava haalt uit met een fantastische trap. Avalishvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dataebralidze@gmail.com - F.S.TORBEDO QUTAISI 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dataebralidze@gmail.com 46%, F.S.TORBEDO QUTAISI 54%.
dataebralidze@gmail.com - F.S.TORBEDO QUTAISI 2:0