Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ioANE fc tigger
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Adamadze heeft problemen om de bal te vangen. Kardava rent richting de bal. Kardava speelt de bal door. Urushadze rent richting de bal. Urushadze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ekvshaurashvili is nu in balbezit. Ekvshaurashvili geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Targamadze de bal onder controle te krijgen. Adamadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamadze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zarkua geeft een lange en hoge pass. Chalidze kopt de bal weg. Gegechkori heeft problemen om de bal te vangen. Urushadze rent richting de bal. Urushadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ioANE - fc tigger 1:0

33e minuut.
Targamadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarkua is nu in balbezit. Zarkua met een sublieme pass. Urushadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Urushadze schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ioANE - fc tigger 2:0

45e minuut.
Partsvania rent richting de bal. Partsvania passt de bal zonder na te denken. Urushadze is nu in balbezit. Urushadze schiet op doel. Avazneli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ioANE 55%, fc tigger 45%.
ioANE - fc tigger 2:0

51e minuut.
Machavariani onderschept slim de pass. Machavariani speelt de bal door. Urushadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gegechkori is nu in balbezit. Gegechkori draait met de bal, schiet en ... Paal! Avazneli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Gegechkori raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vachnadze komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Machavariani is nu in balbezit. Machavariani draait met de bal, schiet en ... Adamadze rent richting de bal. Adamadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ioANE - fc tigger 2:1

64e minuut.
Vachnadze is nu in balbezit. Nikoladze onderschept slim de pass. Nikoladze passt de bal in één keer door. Urushadze is nu in balbezit. Urushadze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ioANE 50%, fc tigger 50%.
ioANE - fc tigger 2:1