Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moxeve var bliad cotne_sigua@mail.ru
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Daar is Kokosadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokosadze speelt de bal door. Kavtaradze rent richting de bal. Chanturia onderschept slim de pass. Chanturia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
moxeve var bliad - cotne_sigua@mail.ru 1:0

35e minuut.
Daar is Shavgulidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baindurashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Shavgulidze begaat een overtreding. Shavgulidze krijgt een gele kaart. Baindurashvili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Diasamidze neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kokosadze onderschept slim de pass. Kokosadze geeft de bal voor. Gogebashvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baindurashvili is nu in balbezit. Baindurashvili schiet op doel. Kashmadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moxeve var bliad 48%, cotne_sigua@mail.ru 52%.
moxeve var bliad - cotne_sigua@mail.ru 1:0

85e minuut.
Kokosadze geeft de bal voor. Chiladze is nu in balbezit. Chiladze passt de bal in één keer door. Chanturia is nu in balbezit. Chanturia schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moxeve var bliad 34%, cotne_sigua@mail.ru 66%.
moxeve var bliad - cotne_sigua@mail.ru 1:0