Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.S.TORBEDO QUTAISI moxeve var bliad
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Tarkhnishvili rent richting de bal. Mamulashvili is nu in balbezit. Tskitishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Tskitishvili schiet op doel. Kashmadze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.S.TORBEDO QUTAISI - moxeve var bliad 1:0

10e minuut.
Ebralidze kopt de bal weg. Klungelig pakt Kemoklidze de bal. Jishkariani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chanturia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chanturia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Shavgulidze heeft problemen om de bal te vangen. Tarkhnishvili rent richting de bal. Tarkhnishvili passt de bal met de wreef. Tskitishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tskitishvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Chanturia haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Avalishvili met een harde bal richting middenveld. Chiladze is nu in balbezit. Chiladze draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Tskitishvili is nu in balbezit. Mamulashvili rent richting de bal. Tarkhnishvili is nu in balbezit. Tskitishvili is nu in balbezit. Tskitishvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Shavgulidze rent richting de bal. Tarkhnishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkhnishvili probeert naar een medespeler te passen. Shashiashvili is nu in balbezit. Shashiashvili geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Gogishvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebralidze begaat een overtreding. Chiladze raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Chiladze kan niet meer verder spelen. Davitnidze komt het veld opgelopen. Shavgulidze komt bij de bal en schiet. Laghidze heeft problemen om de bal te vangen. Chanturia rent richting de bal. Chanturia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tarkhnishvili speelt de bal door. Tskitishvili is nu in balbezit. Mamulashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Tarkhnishvili onderschept slim de pass. Tarkhnishvili schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.S.TORBEDO QUTAISI 61%, moxeve var bliad 39%.
F.S.TORBEDO QUTAISI - moxeve var bliad 1:0

66e minuut.
Ebralidze passt de bal in één keer door. Tarkhnishvili heeft problemen om de bal te vangen. Chorgoleishvili rent richting de bal. Tarkhnishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Tarkhnishvili schiet op doel. Kashmadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Partsikanashvili geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gogishvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davitnidze rent richting de bal. Davitnidze geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.S.TORBEDO QUTAISI - moxeve var bliad 1:1

74e minuut.
Tarkhnishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkhnishvili passt de bal zonder na te denken. Partsikanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanturia verovert de bal door een tackle van achteren. Chanturia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.S.TORBEDO QUTAISI - moxeve var bliad 1:2

79e minuut.
Mamulashvili met de inworp. Laghidze geeft een hoge lob. Shavgulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanturia is nu in balbezit. Chanturia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.S.TORBEDO QUTAISI 55%, moxeve var bliad 45%.
F.S.TORBEDO QUTAISI - moxeve var bliad 1:2