Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ioANE IRAKLI
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Gvasalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Gvasalia met de inworp. Amirejibi is nu in balbezit. Amirejibi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Robakidze speelt de bal door. Gegechkori rent richting de bal. Bzhalava geeft een lange en hoge pass. Baramia rent richting de bal. Baramia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bzhalava passt de bal in één keer door. Gvasalia is nu in balbezit. Gvasalia geeft de bal voor. Nikoladze krijgt zijn hoofd ertegen. Sotkilava kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ioANE 67%, IRAKLI 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ioANE - IRAKLI 0:0

46e minuut.
Makalatia geeft een lange en hoge pass. Partsvania kopt de bal weg. Bzhalava probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gegechkori is nu in balbezit. Gegechkori draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Makalatia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gegechkori verovert de bal door een tackle van achteren. Gegechkori passt de bal zonder na te denken. Urushadze rent richting de bal. Urushadze haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Zurabishvili trapt de bal weg. Mamulashvili kopt de bal weg. Zarkua is nu in balbezit. Amirejibi verovert de bal door een tackle van achteren. Amirejibi schiet op doel. Zurabishvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ioANE - IRAKLI 0:1

65e minuut.
Chokheli is nu in balbezit. Partsvania onderschept slim de pass. Partsvania speelt de bal door. Urushadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Urushadze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Targamadze rent richting de bal. Amirejibi rent richting de bal. Amirejibi geeft een lange en hoge pass. Nikoladze is nu in balbezit. Nikoladze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sotkilava probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ioANE - IRAKLI 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ioANE 59%, IRAKLI 41%.
ioANE - IRAKLI 0:2