Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moxeve var bliad fc tigger
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Mamulashvili speelt de bal door. Laghidze rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ninua. Ninua krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Shavgulidze probeert de bal aan de voet te houden. Adamadze is nu in balbezit. Shavgulidze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shavgulidze krijgt een gele kaart. Adamadze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kukhilava met een snel genomen vrije trap. Ekvshaurashvili is nu in balbezit. Ekvshaurashvili geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kukhilava verovert de bal door een tackle van achteren. Kukhilava passt de bal in één keer door. Adamadze rent richting de bal. Machavariani is nu in balbezit. Machavariani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kashmadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
moxeve var bliad - fc tigger 0:1

35e minuut.
Chanturia verovert de bal door een tackle van achteren. Avlakhashvili is nu in balbezit. Chanturia onderschept slim de pass. Chanturia draait met de bal, schiet en ... Avazneli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
moxeve var bliad - fc tigger 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moxeve var bliad 49%, fc tigger 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
moxeve var bliad - fc tigger 1:1

71e minuut.
Kokosadze is nu in balbezit. Kokosadze passt de bal in één keer door. Chiladze probeert naar een medespeler te passen. Chanturia is nu in balbezit. Chanturia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gogishvili geeft een hoge lob. Mamulashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamulashvili passt de bal in één keer door. Chanturia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanturia schiet op doel. Avazneli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Shavgulidze probeert de bal aan de voet te houden. Machavariani rent richting de bal. Shavgulidze begaat een overtreding. Shavgulidze krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moxeve var bliad 32%, fc tigger 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
moxeve var bliad - fc tigger 1:1