Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jam kaxa
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


18e minuut.
Kobaladze geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agladze met een snelle inworp. Tkeshelashvili rent richting de bal. Tkeshelashvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Khetsuriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khetsuriani geeft een hoge lob. Kobaladze is nu in balbezit. Dalakishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Dalakishvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bagrationi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagrationi geeft de bal voor. Skhiereli bereikt de bal nog maar net als eerste. Skhiereli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

34e minuut.
Tkeshelashvili rent richting de bal. Tkeshelashvili passt de bal met de wreef. Kobaladze is nu in balbezit. Dalakishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Dalakishvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tkeshelashvili onderschept slim de pass. Tkeshelashvili passt de bal in één keer door. Dalakishvili is nu in balbezit. Dalakishvili schiet op doel. Peranidze probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Talakhadze passt de bal zonder na te denken. Bagrationi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagrationi passt de bal zonder na te denken. Skhiereli is nu in balbezit. Skhiereli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jam 49%, kaxa 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jam - kaxa 0:0

50e minuut.
Mtsire onderschept slim de pass. Kuridze is nu in balbezit. Kuridze passt de bal zonder na te denken. Skhiereli is nu in balbezit. Skhiereli schiet op doel. Khazaradze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Getsadze is nu in balbezit. Tkeshelashvili onderschept slim de pass. Tkeshelashvili passt de bal in één keer door. Dalakishvili rent richting de bal. Dalakishvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Kobaladze de bal. Khetsuriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuridze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuridze krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Ghongadze rent richting de bal. Ghongadze geeft de bal voor. Daar is Zedguinidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalakishvili is nu in balbezit. Dalakishvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jam - kaxa 0:1

67e minuut.
Agladze heeft problemen om de bal te vangen. Kobaladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobaladze geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kuridze de bal. Kuridze schiet op doel. Khazaradze bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jam - kaxa 1:1

81e minuut.
Mtsire rent richting de bal. Mtsire schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kuridze de bal onder controle te krijgen. Skhiereli is nu in balbezit. Skhiereli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Getsadze is nu in balbezit. Ghongadze onderschept slim de pass. Ghongadze met een sublieme pass. Tkeshelashvili rent richting de bal. Tkeshelashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jam - kaxa 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jam 35%, kaxa 65%.
jam - kaxa 1:2