Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
giorgi7gug nikas`team
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Bugadze passt de bal met de wreef. Zirakashvili is nu in balbezit. Bugadze is nu in balbezit. Bugadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
giorgi7gug - nikas`team 0:1

24e minuut.
Mzhavanadze passt de bal in één keer door. Khmelidze is nu in balbezit. Khmelidze geeft de bal voor. Makasarashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Makasarashvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lataria rent richting de bal. Toroshelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Toroshelidze passt de bal met de wreef. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
giorgi7gug - nikas`team 1:1

33e minuut.
Chorgoliani geeft de bal voor. Inworp. Kharadze met een snelle inworp. Daar is Toroshelidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toroshelidze geeft een lange en hoge pass. Gogia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abramidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramidze geeft de bal voor. Dvalishvili kopt de bal weg. Toroshelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Toroshelidze haalt uit met een fantastische trap. Gogia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: giorgi7gug 60%, nikas`team 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
giorgi7gug - nikas`team 1:1

54e minuut.
Kuparadze onderschept slim de pass. Kuparadze passt de bal met de wreef. Makasarashvili speelt de bal door. Bugadze is nu in balbezit. Bugadze draait met de bal, schiet en ... Kiknadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Zirakashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugadze is nu in balbezit. Tumanishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Zirakashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Zirakashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
giorgi7gug - nikas`team 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: giorgi7gug 59%, nikas`team 41%.
giorgi7gug - nikas`team 1:2