Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xashurlebi fcb barselona2004
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tsurtaveli onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bibilashvili. Tsurtaveli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tsurtaveli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Devdariani rent richting de bal. Ketsbaia onderschept slim de pass. Maisuradze is nu in balbezit. Maisuradze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ketsbaia onderschept slim de pass. Ketsbaia haalt uit met een fantastische trap. Patiashvili kopt de bal weg. Kvaskhvadze is nu in balbezit. Kvaskhvadze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Maisuradze onderschept slim de pass. Maisuradze passt de bal zonder na te denken. Ketsbaia is nu in balbezit. Ketsbaia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xashurlebi - fcb barselona2004 0:1

13e minuut.
Targamadze heeft problemen om de bal te vangen. Londaridze rent richting de bal. Londaridze geeft een hoge lob. Ketsbaia rent richting de bal. Ketsbaia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Davadze met een snelle inworp. Bibilashvili rent richting de bal. Tsurtaveli begaat een overtreding. Tsurtaveli krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Abutidze is nu in balbezit. Abutidze schiet op doel. Targamadze kopt de bal weg. Orakhelishvili heeft problemen om de bal te vangen. Orakhelishvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tsurtaveli passt de bal in één keer door. Orakhelishvili rent richting de bal. Orakhelishvili passt de bal in één keer door. Abutidze is nu in balbezit. Abutidze haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xashurlebi 65%, fcb barselona2004 35%.
xashurlebi - fcb barselona2004 0:1

60e minuut.
Klimiashvili geeft een lange en hoge pass. Bibilashvili rent richting de bal. Bibilashvili passt de bal met de wreef. Orakhelishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Orakhelishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
xashurlebi - fcb barselona2004 1:1

64e minuut.
Chogovadze met een sublieme pass. Tsurtaveli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bibilashvili. Tsurtaveli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

70e minuut.
Chogovadze rent richting de bal. Orakhelishvili probeert naar een medespeler te passen. Targamadze geeft een lange en hoge pass. Ketsbaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ketsbaia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Abutidze is nu in balbezit. Orakhelishvili is nu in balbezit. Abutidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Orakhelishvili is nu in balbezit. Orakhelishvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Orakhelishvili is nu in balbezit. Abutidze is nu in balbezit. Orakhelishvili rent richting de bal. Abutidze is nu in balbezit. Abutidze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xashurlebi 42%, fcb barselona2004 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
xashurlebi - fcb barselona2004 1:1