Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mercxali jam
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Kuridze rent richting de bal. Skhiereli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvenetadze rent richting de bal. Skhiereli verovert de bal door een tackle van achteren. Skhiereli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Peranidze trapt de bal weg. Kuridze kopt de bal weg. Ionatamishvili probeert de bal aan de voet te houden. Skhiereli is nu in balbezit. Skhiereli draait met de bal, schiet en ... Gvakharia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
mercxali - jam 0:1

27e minuut.
Getsadze rent richting de bal. Gulmagarashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Mtsire is nu in balbezit. Gulmagarashvili rent richting de bal. Gulmagarashvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mercxali - jam 1:1

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Getsadze met de inworp. Samkharadze speelt de bal door. Daar is Skhiereli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skhiereli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Mtsire rent richting de bal. Mtsire geeft een hoge lob. Antadze probeert de bal aan de voet te houden. Skhiereli is nu in balbezit. Skhiereli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gulmagarashvili is nu in balbezit. Gulmagarashvili passt de bal zonder na te denken. Mtsire is nu in balbezit. Gabashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Gabashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mercxali - jam 2:1

40e minuut.
Ionatamishvili is nu in balbezit. Ionatamishvili geeft een lange en hoge pass. Daar is Mtsire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skhiereli rent richting de bal. Skhiereli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Getsadze rent richting de bal. Makharadze is nu in balbezit. Makharadze geeft een lange en hoge pass. Gabashvili is nu in balbezit. Gabashvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mercxali 50%, jam 50%.
mercxali - jam 2:1

49e minuut.
Kobaladze is nu in balbezit. Mtsire rent richting de bal. Gabashvili onderschept slim de pass. Gulmagarashvili is nu in balbezit. Gulmagarashvili haalt uit met een fantastische trap. Paal! Peranidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Makharadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Makharadze geeft een lange en hoge pass. Zedguinidze controleert de bal met de borst. Gabashvili onderschept slim de pass. Gabashvili schiet op doel. Peranidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Lebanidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebanidze passt de bal zonder na te denken. Saladze probeert naar een medespeler te passen. Skhiereli bereikt de bal nog maar net als eerste. Skhiereli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mercxali 37%, jam 63%.
mercxali - jam 2:1
jam