Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mercxali kaxa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.4
hopeless Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Tsipuria probeert naar een medespeler te passen. Makharadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Makharadze met een sublieme pass. Gabashvili rent richting de bal. Gabashvili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gabashvili is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tkeshelashvili is nu in balbezit. Tkeshelashvili probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dalakishvili de bal. Dalakishvili schiet op doel. Gvakharia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mercxali - kaxa 0:1

39e minuut.
Tkeshelashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Tkeshelashvili met een sublieme pass. Dalakishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalakishvili haalt uit met een fantastische trap. Gvakharia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mercxali 45%, kaxa 55%.
mercxali - kaxa 0:1

49e minuut.
Khojava rent richting de bal. Gvenetadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Broladze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Broladze krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Megreladze kopt de bal weg. Ghongadze bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gulmagarashvili. Gulmagarashvili krijgt een gele kaart. Ghongadze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khojava met een snel genomen vrije trap. Dalakishvili kopt de bal weg. Tkeshelashvili is nu in balbezit. Tkeshelashvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Dalakishvili de bal. Ionatamishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalakishvili onderschept slim de pass. Dalakishvili draait met de bal, schiet en ... Gvakharia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mercxali - kaxa 0:2

63e minuut.
Ghongadze onderschept slim de pass. Ghongadze passt de bal in één keer door. Sordia is nu in balbezit. Dalakishvili rent richting de bal. Dalakishvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tkeshelashvili is nu in balbezit. Tkeshelashvili passt de bal zonder na te denken. Dalakishvili is nu in balbezit. Dalakishvili haalt uit met een fantastische trap. Gvakharia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mercxali - kaxa 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mercxali 52%, kaxa 48%.
mercxali - kaxa 0:3