Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xashurlebi mercxali
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Klimiashvili probeert de bal aan de voet te houden. Gulmagarashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Gulmagarashvili met een sublieme pass. Gabashvili is nu in balbezit. Gabashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xashurlebi - mercxali 0:1

15e minuut.
Orakhelishvili is nu in balbezit. Gulmagarashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Gulmagarashvili probeert naar een medespeler te passen. Gabashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabashvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Antadze met de inworp. Tsipuria bereikt de bal nog maar net als eerste. Orakhelishvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orakhelishvili krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xashurlebi 54%, mercxali 46%.
xashurlebi - mercxali 0:1

73e minuut.
Gulmagarashvili speelt de bal door. Gabashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Devdariani begaat een overtreding. Devdariani krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Gulmagarashvili speelt de bal door. Gabashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiashvili is nu in balbezit. Gabashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Gabashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xashurlebi - mercxali 0:2

75e minuut.
Orakhelishvili is nu in balbezit. Gabashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Devdariani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Gabashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xashurlebi - mercxali 0:3

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Tsipuria de bal onder controle te krijgen. Antadze is nu in balbezit. Antadze geeft een lange en hoge pass. Gvazava bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvazava passt de bal in één keer door. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Shamugia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Esiava komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Davadze rent richting de bal. Klimiashvili is nu in balbezit. Klimiashvili geeft een hoge lob. Esiava is nu in balbezit. Esiava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xashurlebi 64%, mercxali 36%.
xashurlebi - mercxali 0:3