Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jam nikas`team
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 13.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


5e minuut.
Dvalishvili passt de bal met de wreef. Zirakashvili is nu in balbezit. Zirakashvili passt de bal zonder na te denken. Bugadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugadze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Darbaidze rent richting de bal. Kuridze verovert de bal door een tackle van achteren. Kuridze passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Skhiereli de bal. Skhiereli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kuridze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuridze passt de bal met de wreef. Gonadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Skhiereli verovert de bal door een tackle van achteren. Skhiereli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
jam - nikas`team 1:0

17e minuut.
Bugadze passt de bal in één keer door. Sazandrishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mtsire legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sazandrishvili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zirakashvili kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Peranidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zirakashvili is nu in balbezit. Zirakashvili draait met de bal, schiet en ... Peranidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jam - nikas`team 1:1

27e minuut.
Mtsire kopt de bal weg. Talakhadze rent richting de bal. Talakhadze passt de bal met de wreef. Kuridze is nu in balbezit. Kuridze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jam - nikas`team 2:1

32e minuut.
Getsadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Getsadze passt de bal met de wreef. Kuridze is nu in balbezit. Skhiereli rent richting de bal. Skhiereli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sazandrishvili controleert de bal met de borst. Mtsire verovert de bal door een tackle van achteren. Mtsire probeert naar een medespeler te passen. Skhiereli is nu in balbezit. Skhiereli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
jam - nikas`team 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jam 49%, nikas`team 51%.
jam - nikas`team 3:1

47e minuut.
Zirakashvili passt de bal met de wreef. Getsadze is nu in balbezit. Bugadze verovert de bal door een tackle van achteren. Zirakashvili rent richting de bal. Zirakashvili haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kobaladze rent richting de bal. Kobaladze met een sublieme pass. Getsadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirakashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Zirakashvili passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
jam - nikas`team 3:2

69e minuut.
Akhmeteli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuridze rent richting de bal. Kuridze passt de bal zonder na te denken. Skhiereli is nu in balbezit. Skhiereli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Darbaidze probeert naar een medespeler te passen. Dvalishvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Samkharadze met een sublieme pass. Zirakashvili rent richting de bal. Zirakashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jam - nikas`team 3:3

87e minuut.
Kuridze haalt uit met een fantastische trap. Gogia probeert naar een medespeler te passen. Zirakashvili probeert naar een medespeler te passen. Bugadze rent richting de bal. Bugadze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Darbaidze met een sublieme pass. Zirakashvili is nu in balbezit. Zirakashvili passt de bal zonder na te denken. Bugadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugadze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jam 56%, nikas`team 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jam - nikas`team 3:3
jam