Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mercxali nikas`team
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 14.5
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Ionatamishvili geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barnovi de bal. Gonadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Gabashvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gogia trapt de bal weg. Saladze kopt de bal weg. Gulmagarashvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gabashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabashvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gulmagarashvili is nu in balbezit. Gulmagarashvili speelt de bal door. Gabashvili rent richting de bal. Gabashvili draait met de bal, schiet en ... Gogia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mercxali - nikas`team 1:0

28e minuut.
Gonadze is nu in balbezit. Gonadze geeft de bal voor. Inworp. Makharadze met een snelle inworp. Gulmagarashvili geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Zirakashvili de bal. Gulmagarashvili is nu in balbezit. Gulmagarashvili passt de bal zonder na te denken. Gabashvili rent richting de bal. Gabashvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aslanikashvili heeft problemen om de bal te vangen. Gabashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabashvili draait met de bal, schiet en ... Gogia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mercxali - nikas`team 2:0

32e minuut.
Chorgoliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Makharadze begaat een overtreding. Chorgoliani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chorgoliani met een snel genomen vrije trap. Antadze kopt de bal weg. Ionatamishvili probeert de bal met de borst te controleren. Bugadze is nu in balbezit. Bugadze haalt uit met een fantastische trap. Gvakharia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Tsipuria bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsipuria speelt de bal door. Abramidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Gabashvili schiet op doel. Gogia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mercxali 35%, nikas`team 65%.
mercxali - nikas`team 2:0

51e minuut.
Makharadze heeft problemen om de bal te vangen. Makharadze geeft een lange en hoge pass. Saladze kopt de bal weg. Gulmagarashvili is nu in balbezit. Gulmagarashvili speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Zirakashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirakashvili passt de bal in één keer door. Darbaidze met een sublieme pass. Bugadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugadze draait met de bal, schiet en ... Gvakharia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Akhmeteli is nu in balbezit. Zirakashvili is nu in balbezit. Akhmeteli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akhmeteli krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Aslanikashvili met de inworp. Dvalishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvenetadze speelt de bal door. Bugadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugadze schiet op doel. Gvakharia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mercxali - nikas`team 2:1

65e minuut.
Bugadze is nu in balbezit. Saladze rent richting de bal. Met opzet legt Bugadze zijn tegenspeler op de grond. Bugadze krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Tsipuria geeft de bal voor. Daar is Gonadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabashvili haalt uit met een fantastische trap. Gogia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mercxali - nikas`team 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mercxali 57%, nikas`team 43%.
mercxali - nikas`team 3:1