Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kaxa xashurlebi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.1
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Orakhelishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Orakhelishvili speelt de bal door. Abutidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutidze schiet op doel. Vachnadze probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

12e minuut.
Abutidze heeft problemen om de bal te vangen. Ghongadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Orakhelishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Abutidze is nu in balbezit. Abutidze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kaxa - xashurlebi 0:1

24e minuut.
Khojava bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibilashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibilashvili passt de bal met de wreef. Dalakishvili rent richting de bal. Dalakishvili draait met de bal, schiet en ... Malaghuradze bokst de bal weg.

28e minuut.
Khetsuriani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ashabashvili is nu in balbezit. Ashabashvili speelt de bal door. Abutidze rent richting de bal. Abutidze schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Tkeshelashvili passt de bal zonder na te denken. Dalakishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanadze is nu in balbezit. Dalakishvili onderschept slim de pass. Dalakishvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Tkeshelashvili de bal onder controle te krijgen. Ghongadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghongadze passt de bal met de wreef. Dalakishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalakishvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaxa 67%, xashurlebi 33%.
kaxa - xashurlebi 0:1

53e minuut.
Khojava met de inworp. Broladze rent richting de bal. Broladze geeft een hoge lob. Tkeshelashvili is nu in balbezit. Tkeshelashvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Patiashvili geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Broladze met de inworp. Tkeshelashvili is nu in balbezit. Tkeshelashvili geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Broladze met een snelle inworp. Ghongadze geeft de bal voor. Klungelig pakt Pukhashvili de bal. Dalakishvili is nu in balbezit. Dalakishvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Davadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkeshelashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Tkeshelashvili met een sublieme pass. Dalakishvili is nu in balbezit. Dalakishvili draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaxa 38%, xashurlebi 62%.
kaxa - xashurlebi 0:1