Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ravi ravi samegrelos gijebi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Urjukashvili rent richting de bal. Urjukashvili passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Abkhazava de bal. Gamtsemlidze is nu in balbezit. Gamtsemlidze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Arziani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urjukashvili is nu in balbezit. Amilakhvari is nu in balbezit. Urjukashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Urjukashvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kodalaev geeft een lange en hoge pass. Gvelesiani kopt de bal weg. Abkhazava heeft problemen om de bal te vangen. Arziani is nu in balbezit. Arziani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Paramanovi is nu in balbezit. Shermadini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paramanovi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amilakhvari met een snel genomen vrije trap. Gamtsemlidze rent richting de bal. Gamtsemlidze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ravi ravi - samegrelos gijebi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ravi ravi 58%, samegrelos gijebi 42%.
ravi ravi - samegrelos gijebi 0:1

61e minuut.
Arziani passt de bal zonder na te denken. Dzamsashvili geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gamtsemlidze de bal. Gamtsemlidze draait met de bal, schiet en ... Tvauri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ravi ravi - samegrelos gijebi 0:2

72e minuut.
Kharatishvili met een snelle inworp. Kodalaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodalaev passt de bal met de wreef. Daar is Dochanashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokaia geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ravi ravi 46%, samegrelos gijebi 54%.
ravi ravi - samegrelos gijebi 0:2