Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madridi FC DITmo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Arabidze probeert naar een medespeler te passen. Apriamashvili is nu in balbezit. Apriamashvili passt de bal met de wreef. Shavadze is nu in balbezit. Shavadze geeft een hoge lob. Tabatadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Popkhadze rent richting de bal. Klungelig pakt Romanadze de bal. Leverashvili rent richting de bal. Romanadze is nu in balbezit. Romanadze draait met de bal, schiet en ... Tabatadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Romanadze onderschept slim de pass. Romanadze passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sajaia de bal. Arakishvili rent richting de bal. Arakishvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Romanadze onderschept slim de pass. Romanadze met een sublieme pass. Oboladze is nu in balbezit. Arakishvili onderschept slim de pass. Arakishvili draait met de bal, schiet en ... Paal!

19e minuut.
Darsadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Salukvadze onderschept slim de pass. Salukvadze speelt de bal door. Gegenava rent richting de bal. Gegenava geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Leverashvili rent richting de bal. Chilashvili rent richting de bal. Shavadze schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shavadze krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madridi 36%, FC DITmo 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real madridi - FC DITmo 0:0

49e minuut.
Inworp. Tatanashvilli met een snelle inworp. Salukvadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Salukvadze schiet op doel. Na een snelle pass probeert Apriamashvili de bal onder controle te krijgen. Ioseliani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Apriamashvili raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tordinava komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Romanadze met een sublieme pass. Daar is Arakishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arakishvili haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oboladze de bal onder controle te krijgen. Tabatadze werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Tordinava geeft een hoge lob. Leverashvili probeert de bal aan de voet te houden. Oboladze is nu in balbezit. Arakishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Arakishvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Chilashvili geeft de bal voor. Popkhadze heeft problemen om de bal te vangen. Tordinava bereikt de bal nog maar net als eerste. Salukvadze onderschept slim de pass. Salukvadze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Popkhadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatanashvilli is nu in balbezit. Popkhadze rent richting de bal. Tatanashvilli onderschept slim de pass. Tatanashvilli geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madridi 50%, FC DITmo 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real madridi - FC DITmo 0:0