Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ravi ravi FC.ZESTAPONI
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Jimsheladze is nu in balbezit. Jimsheladze passt de bal met de wreef. Mildiani rent richting de bal. Mildiani schiet op doel. Shermadini kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Tvauri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Narimanidze speelt de bal door. Klungelig pakt Kokosadze de bal. Kokosadze passt de bal met de wreef. Jimsheladze is nu in balbezit. Jimsheladze haalt uit met een fantastische trap. Tvauri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ravi ravi - FC.ZESTAPONI 0:1

22e minuut.
Tsurtaveli is nu in balbezit. Abkhazava onderschept slim de pass. Abkhazava speelt de bal door. Okujava bereikt de bal nog maar net als eerste. Okujava schiet op doel. Kukhianidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Urjukashvili rent richting de bal. Urjukashvili speelt de bal door. Kokosadze rent richting de bal. Urjukashvili is nu in balbezit. Urjukashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ravi ravi 54%, FC.ZESTAPONI 46%.
ravi ravi - FC.ZESTAPONI 0:1

61e minuut.
Abkhazava onderschept slim de pass. Abkhazava controleert de bal met de borst. Abkhazava speelt de bal door. Okujava bereikt de bal nog maar net als eerste. Okujava schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Abkhazava heeft problemen om de bal te vangen. Rukhadze rent richting de bal. Okujava verovert de bal door een tackle van achteren. Okujava draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Alibegashvili de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ravi ravi 41%, FC.ZESTAPONI 59%.
ravi ravi - FC.ZESTAPONI 0:1