Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madridi MGT
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Baidauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanadze onderschept slim de pass. Arakishvili is nu in balbezit. Romanadze is nu in balbezit. Romanadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real madridi - MGT 1:0

12e minuut.
Baidauri geeft een hoge lob. Tordinava heeft problemen om de bal te vangen. Aduashvili is nu in balbezit. Arazashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Arazashvili schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Nadirashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Makharadze begaat een overtreding. Nadirashvili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abramashvili met een snel genomen vrije trap. Arazashvili is nu in balbezit. Arazashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Romanadze is nu in balbezit. Romanadze passt de bal zonder na te denken. Chubinidze is nu in balbezit. Arakishvili onderschept slim de pass. Arakishvili draait met de bal, schiet en ... Okromelidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Tordinava geeft een lange en hoge pass. Shavadze rent richting de bal. Shavadze passt de bal in één keer door. Romanadze rent richting de bal. Romanadze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madridi 53%, MGT 47%.
real madridi - MGT 1:0

66e minuut.
Akhalkatsi is nu in balbezit. Romanadze verovert de bal door een tackle van achteren. Romanadze probeert naar een medespeler te passen. Arakishvili rent richting de bal. Arakishvili draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Akhalkatsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romanadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanadze passt de bal zonder na te denken. Arakishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakishvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Darsadze kan de bal niet met de borst controleren. Nadirashvili onderschept slim de pass. Nadirashvili speelt de bal door. Arazashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Arazashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real madridi - MGT 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madridi 39%, MGT 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real madridi - MGT 1:1