Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saba123456789 ravi ravi
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Maghradze geeft de bal voor. Khorava rent richting de bal. Kokosadze rent richting de bal. Dzirkvelishvili rent richting de bal. Dzirkvelishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
saba123456789 - ravi ravi 1:0

26e minuut.
Narimanidze speelt de bal door. Muradashvili is nu in balbezit. Muradashvili met een sublieme pass. Okujava rent richting de bal. Okujava haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Muradashvili rent richting de bal. Muradashvili met een sublieme pass. Okujava is nu in balbezit. Okujava schiet op doel. Kobauri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
saba123456789 - ravi ravi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saba123456789 47%, ravi ravi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
saba123456789 - ravi ravi 1:1

59e minuut.
Shermadini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tetradze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dzirkvelishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzirkvelishvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Megrelashvili heeft problemen om de bal te vangen. Megrelashvili passt de bal met de wreef. Narimanidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Khorava verovert de bal door een tackle van achteren. Khorava schiet op doel. Tvauri bokst de bal weg.

65e minuut.
Popkhadze onderschept slim de pass. Dzirkvelishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzirkvelishvili met een sublieme pass. Khorava is nu in balbezit. Khorava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
saba123456789 - ravi ravi 2:1

71e minuut.
Narimanidze geeft de bal voor. Inworp. Popiashvili met de inworp. Dzirkvelishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzirkvelishvili geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Abkhazava geeft een lange en hoge pass. Altunashvili kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kokosadze de bal onder controle te krijgen. Khorava is nu in balbezit. Khorava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dzirkvelishvili passt de bal zonder na te denken. Gvelesiani kan de bal niet met de borst controleren. Khorava bereikt de bal nog maar net als eerste. Khorava schiet op doel. Tvauri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Muradashvili is nu in balbezit. Khomeriki rent richting de bal. Khomeriki geeft een hoge lob. Khorava rent richting de bal. Khorava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saba123456789 34%, ravi ravi 66%.
saba123456789 - ravi ravi 2:1