Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
samegrelos gijebi FC.ZESTAPONI
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 14.3
average Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Arziani is nu in balbezit. Tsurtaveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Arziani verovert de bal door een tackle van achteren. Gamtsemlidze is nu in balbezit. Gamtsemlidze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Na een snelle pass probeert Rukhadze de bal onder controle te krijgen. Kokaia is nu in balbezit. Kokaia geeft de bal voor. Gamtsemlidze is nu in balbezit. Gamtsemlidze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Iamanidze met een harde bal richting middenveld. Amilakhvari kopt de bal weg. Gurgenidze is nu in balbezit. Gamtsemlidze verovert de bal door een tackle van achteren. Gamtsemlidze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
samegrelos gijebi - FC.ZESTAPONI 1:0

6e minuut.
Kodalaev geeft een hoge lob. Gurgenidze rent richting de bal. Gamtsemlidze onderschept slim de pass. Gamtsemlidze schiet op doel. Iamanidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
samegrelos gijebi - FC.ZESTAPONI 2:0

12e minuut.
Paramanovi met een sublieme pass. Kodalaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokosadze is nu in balbezit. Kodalaev verovert de bal door een tackle van achteren. Kodalaev geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gamtsemlidze rent richting de bal. Gamtsemlidze schiet op doel. Iamanidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
samegrelos gijebi - FC.ZESTAPONI 3:0

14e minuut.
Tsurtaveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsurtaveli geeft een hoge lob. Kutsurua bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimsheladze onderschept slim de pass. Jimsheladze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Khaburdzania is nu in balbezit. Khaburdzania passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gurgenidze de bal. Gamtsemlidze is nu in balbezit. Gamtsemlidze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Arziani passt de bal zonder na te denken. Daar is Amilakhvari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarandia met een sublieme pass. Jimsheladze rent richting de bal. Jimsheladze draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Zarandia geeft een lange en hoge pass. Arziani heeft problemen om de bal te vangen. Paramanovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khaburdzania verovert de bal door een tackle van achteren. Khaburdzania geeft een hoge lob. Nergadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samegrelos gijebi 38%, FC.ZESTAPONI 62%.
samegrelos gijebi - FC.ZESTAPONI 3:0

50e minuut.
Gamtsemlidze rent richting de bal. Gurgenidze is nu in balbezit. Gamtsemlidze onderschept slim de pass. Gamtsemlidze schiet op doel. Na een snelle pass probeert Samkharadze de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
samegrelos gijebi - FC.ZESTAPONI 4:0

57e minuut.
Urushadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Urushadze passt de bal met de wreef. Paramanovi is nu in balbezit. Paramanovi geeft een lange en hoge pass. Samkharadze kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Samkharadze geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kokaia met de inworp. Arziani rent richting de bal. Arziani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
samegrelos gijebi - FC.ZESTAPONI 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samegrelos gijebi 34%, FC.ZESTAPONI 66%.
samegrelos gijebi - FC.ZESTAPONI 5:0