Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DITmo MGT
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Daar is Baidauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arabidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidze passt de bal zonder na te denken. Koberidze is nu in balbezit. Koberidze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DITmo - MGT 1:0

16e minuut.
Daar is Kiziria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gegenava verovert de bal door een tackle van achteren. Gegenava probeert naar een medespeler te passen. Salukvadze is nu in balbezit. Salukvadze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Baidauri rent richting de bal. Gegenava rent richting de bal. Gegenava passt de bal zonder na te denken. Salukvadze rent richting de bal. Salukvadze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Salukvadze onderschept slim de pass. Salukvadze passt de bal in één keer door. Leverashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Salukvadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Salukvadze draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Salukvadze kopt de bal weg. Gegenava rent richting de bal. Gegenava passt de bal met de wreef. Salukvadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Salukvadze draait met de bal, schiet en ... Okromelidze bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DITmo - MGT 2:0

40e minuut.
Baidauri geeft een lange en hoge pass. Arabidze rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ksovreli. Ksovreli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DITmo 45%, MGT 55%.
FC DITmo - MGT 2:0

70e minuut.
Kiziria met de inworp. Baidauri heeft problemen om de bal te vangen. Salukvadze begaat een overtreding. Salukvadze krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Abuladze geeft een hoge lob. Inworp. Ekvshaurashvili met een snelle inworp. Aduashvili is nu in balbezit. Aduashvili geeft de bal voor. Gakhokidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arazashvili is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DITmo - MGT 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DITmo 48%, MGT 52%.
FC DITmo - MGT 2:1