Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madridi FC.ZESTAPONI
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Rukhadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakishvili onderschept slim de pass. Romanadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanadze schiet op doel. Kukhianidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real madridi - FC.ZESTAPONI 1:0

13e minuut.
Tsurtaveli met een sublieme pass. Tumanishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokosadze verovert de bal door een tackle van achteren. Jimsheladze rent richting de bal. Jimsheladze haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Agladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokosadze onderschept slim de pass. Kokosadze passt de bal met de wreef. Jimsheladze is nu in balbezit. Jimsheladze haalt uit met een fantastische trap. Ioseliani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madridi 60%, FC.ZESTAPONI 40%.
real madridi - FC.ZESTAPONI 1:0

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mildiani zal de hoekschop nemen. Tsurtaveli is nu in balbezit. Kokosadze rent richting de bal. Kokosadze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kvashilava geeft de bal voor. Inworp. Lomouri met de inworp. Kokosadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokosadze geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real madridi - FC.ZESTAPONI 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madridi 60%, FC.ZESTAPONI 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real madridi - FC.ZESTAPONI 1:1