Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saba123456789 real madridi
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Makharadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Makharadze geeft de bal voor. Popkhadze speelt de bal door. Khorava heeft problemen om de bal te vangen. Khorava schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tetradze rent richting de bal. Tetradze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
saba123456789 - real madridi 1:0

19e minuut.
Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Agladze verovert de bal door een tackle van achteren. Agladze passt de bal in één keer door. Arakishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakishvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
saba123456789 - real madridi 1:1

21e minuut.
Dzirkvelishvili passt de bal met de wreef. Tetradze rent richting de bal. Tetradze met een sublieme pass. Khorava bereikt de bal nog maar net als eerste. Khorava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Agladze rent richting de bal. Agladze geeft een hoge lob. Arakishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanadze rent richting de bal. Romanadze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Popkhadze probeert naar een medespeler te passen. Khorava is nu in balbezit. Agladze onderschept slim de pass. Dzirkvelishvili onderschept slim de pass. Dzirkvelishvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Darsadze onderschept slim de pass. Darsadze speelt de bal door. Romanadze rent richting de bal. Dzirkvelishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Dzirkvelishvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tumanishvili rent richting de bal. Tetradze onderschept slim de pass. Tetradze passt de bal in één keer door. Khorava bereikt de bal nog maar net als eerste. Khorava draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
saba123456789 - real madridi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saba123456789 42%, real madridi 58%.
saba123456789 - real madridi 2:1

51e minuut.
Megrelashvili met een sublieme pass. Popiashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiashvili speelt de bal door. Dzirkvelishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzirkvelishvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Romanadze kopt de bal weg. Klungelig pakt Arakishvili de bal. Altunashvili rent richting de bal. Arakishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Arakishvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Darsadze geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popiashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dzirkvelishvili rent richting de bal. Dzirkvelishvili schiet op doel. Ioseliani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
saba123456789 - real madridi 3:1

70e minuut.
Makharoblidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomeriki verovert de bal door een tackle van achteren. Khomeriki geeft de bal voor. Khorava bereikt de bal nog maar net als eerste. Khorava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
saba123456789 - real madridi 4:1

81e minuut.
Dzirkvelishvili rent richting de bal. Popkhadze is nu in balbezit. Dzirkvelishvili maakt een afschuwelijke overtreding. Dzirkvelishvili krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saba123456789 44%, real madridi 56%.
saba123456789 - real madridi 4:1