Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.ZESTAPONI FC DITmo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 20.5
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Zarandia is nu in balbezit. Salukvadze onderschept slim de pass. Khaburdzania rent richting de bal. Salukvadze verovert de bal door een tackle van achteren. Salukvadze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tsurtaveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Leverashvili onderschept slim de pass. Leverashvili speelt de bal door. Koberidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Koberidze schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kukhianidze speelt de bal door. Kokosadze kopt de bal weg. Abuladze heeft problemen om de bal te vangen. Jimsheladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimsheladze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mildiani rent richting de bal. Mildiani probeert naar een medespeler te passen. Kokosadze is nu in balbezit. Jimsheladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimsheladze haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Salukvadze kopt de bal weg. Gurgenidze is nu in balbezit. Koberidze begaat een overtreding. Koberidze krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Sajaia rent richting de bal. Sajaia geeft een lange en hoge pass. Gurgenidze heeft problemen om de bal te vangen. Koberidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Koberidze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.ZESTAPONI 48%, FC DITmo 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.ZESTAPONI - FC DITmo 0:0

67e minuut.
Alibegashvili geeft een hoge lob. Lomouri rent richting de bal. Lomouri passt de bal in één keer door. Jimsheladze is nu in balbezit. Jimsheladze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Tatanashvilli probeert naar een medespeler te passen. Koberidze rent richting de bal. Gurgenidze verovert de bal door een tackle van achteren. Salukvadze verovert de bal door een tackle van achteren. Salukvadze draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Sajaia is nu in balbezit. Sajaia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arabidze de bal. Jimsheladze is nu in balbezit. Jimsheladze haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Daar is Koberidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alibegashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Koberidze onderschept slim de pass. Salukvadze rent richting de bal. Salukvadze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.ZESTAPONI 50%, FC DITmo 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.ZESTAPONI - FC DITmo 0:0