Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MGT samegrelos gijebi
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kokaia onderschept slim de pass. Baidauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokaia begaat een overtreding. Baidauri wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Baidauri kan niet meer verder spelen. Ksovreli komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Abasalashvili onderschept slim de pass. Abasalashvili passt de bal in één keer door. Akhalkatsi probeert de bal met de borst te controleren. Arziani is nu in balbezit. Arziani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kaldani geeft de bal voor. Chubinidze probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ksovreli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamtsemlidze is nu in balbezit. Gamtsemlidze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MGT - samegrelos gijebi 0:1

34e minuut.
Inworp. Kharatishvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokaia is nu in balbezit. Kokaia schiet op doel. Gamtsemlidze springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MGT - samegrelos gijebi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MGT 62%, samegrelos gijebi 38%.
MGT - samegrelos gijebi 0:2

48e minuut.
Kodalaev met de inworp. Kokaia geeft een hoge lob. Abramashvili heeft problemen om de bal te vangen. Gamtsemlidze is nu in balbezit. Gamtsemlidze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Abasalashvili passt de bal zonder na te denken. Akhalkatsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arziani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akhalkatsi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Akhalkatsi kan niet meer verder spelen. Kitovani komt het veld opgelopen. Abasalashvili met een snel genomen vrije trap. Arazashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Arazashvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Kitovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitovani geeft een lange en hoge pass. Kodalaev rent richting de bal. Ksovreli rent richting de bal. Ksovreli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Amilakhvari bereikt de bal nog maar net als eerste. Amilakhvari geeft de bal voor. Ksovreli heeft problemen om de bal te vangen. Arazashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Arazashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kiziria bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziria geeft een hoge lob. Daar is Kokaia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamtsemlidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamtsemlidze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Amilakhvari bereikt de bal nog maar net als eerste. Amilakhvari passt de bal zonder na te denken. Kiziria bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamtsemlidze verovert de bal door een tackle van achteren. Gamtsemlidze haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kitovani probeert naar een medespeler te passen. Urushadze is nu in balbezit. Urushadze geeft een lange en hoge pass. Gamtsemlidze rent richting de bal. Gamtsemlidze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MGT - samegrelos gijebi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MGT 51%, samegrelos gijebi 49%.
MGT - samegrelos gijebi 0:3