Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ravi ravi tavit lejava
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 14
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Leonidze met een sublieme pass. Dzaria speelt de bal door. Gvelesiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokuchava onderschept slim de pass. Bokuchava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Muradashvili passt de bal zonder na te denken. Ketelauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Urjukashvili onderschept slim de pass. Urjukashvili draait met de bal, schiet en ... Leonidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ravi ravi - tavit lejava 1:0

20e minuut.
Bokuchava kopt de bal weg. Kintsurashvili is nu in balbezit. Kintsurashvili speelt de bal door. Muradashvili heeft problemen om de bal te vangen. Muradashvili schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Ionatamishvili passt de bal zonder na te denken. Kokosadze rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ionatamishvili. Ionatamishvili krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Muradashvili speelt de bal door. Urjukashvili is nu in balbezit. Ketelauri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ketelauri krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Ketelauri geeft de bal voor. Shermadini kopt de bal weg. Dzaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzaria schiet op doel. Kokosadze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ravi ravi 55%, tavit lejava 45%.
ravi ravi - tavit lejava 1:0

49e minuut.
Gudiashvili geeft een lange en hoge pass. Ksovreli kopt de bal weg. Kokosadze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muradashvili rent richting de bal. Muradashvili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Muradashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Muradashvili passt de bal zonder na te denken. Ketelauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Urjukashvili onderschept slim de pass. Urjukashvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Gudiashvili met een snelle inworp. Muradashvili controleert de bal met de borst. Ionatamishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokosadze rent richting de bal. Kokosadze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dzaria probeert naar een medespeler te passen. Matitaishvili is nu in balbezit. Matitaishvili speelt de bal door. Bokuchava is nu in balbezit. Bokuchava haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Dzaria geeft de bal voor. Doeltrap. Tvauri met een harde bal richting middenveld. Ketelauri rent richting de bal. Ketelauri geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ravi ravi 41%, tavit lejava 59%.
ravi ravi - tavit lejava 1:0