Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madridi samegrelos gijebi
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Makharoblidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Urushadze verovert de bal door een tackle van achteren. Urushadze geeft een hoge lob. Gamtsemlidze is nu in balbezit. Gamtsemlidze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Makharoblidze verovert de bal door een tackle van achteren. Makharoblidze probeert naar een medespeler te passen. Arakishvili is nu in balbezit. Tordinava bereikt de bal nog maar net als eerste. Tordinava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Popkhadze is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paramanovi. Popkhadze raakt geblesseerd tijdens het duel. Popkhadze zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kutsurua is nu in balbezit. Arakishvili onderschept slim de pass. Arakishvili haalt uit met een fantastische trap. Nergadze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real madridi - samegrelos gijebi 1:0

18e minuut.
Popkhadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Arziani verovert de bal door een tackle van achteren. Arziani met een sublieme pass. Gamtsemlidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamtsemlidze haalt uit met een fantastische trap. Ioseliani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Daar is Arziani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kodalaev is nu in balbezit. Kodalaev passt de bal met de wreef. Gamtsemlidze is nu in balbezit. Gamtsemlidze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Amilakhvari is nu in balbezit. Tordinava begaat een overtreding. Amilakhvari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amilakhvari met een snel genomen vrije trap. Kokaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokaia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ioseliani trapt de bal weg van het doel. Paramanovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanishvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paramanovi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Paramanovi kan niet meer verder spelen. Kaldani komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Kodalaev verovert de bal door een tackle van achteren. Kodalaev met een sublieme pass. Arakishvili rent richting de bal. Arakishvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kodalaev met een snelle inworp. Kharatishvili met een sublieme pass. Arziani rent richting de bal. Gamtsemlidze rent richting de bal. Gamtsemlidze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madridi 65%, samegrelos gijebi 35%.
real madridi - samegrelos gijebi 1:0

53e minuut.
Popkhadze is nu in balbezit. Amilakhvari bereikt de bal nog maar net als eerste. Amilakhvari geeft een lange en hoge pass. Gamtsemlidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamtsemlidze schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real madridi - samegrelos gijebi 1:1

71e minuut.
Agladze is nu in balbezit. Agladze geeft de bal voor. Tumanishvili geeft de bal voor. Arakishvili is nu in balbezit. Arakishvili schiet op doel. Nergadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madridi 56%, samegrelos gijebi 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real madridi - samegrelos gijebi 1:1