Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DITmo ravi ravi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Salukvadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Abkhazava bereikt de bal nog maar net als eerste. Salukvadze onderschept slim de pass. Koberidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Koberidze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DITmo - ravi ravi 1:0

7e minuut.
Chilashvili speelt de bal door. Sajaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajaia passt de bal in één keer door. Muradashvili rent richting de bal. Muradashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gakhokidze trapt de bal weg. Kokosadze kan de bal niet met de borst controleren. Sultanishvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sultanishvili krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Dzamsashvili rent richting de bal. Dzamsashvili geeft een hoge lob. Koberidze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arabidze is nu in balbezit. Arabidze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Koberidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Salukvadze is nu in balbezit. Abkhazava rent richting de bal. Salukvadze onderschept slim de pass. Salukvadze draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DITmo 40%, ravi ravi 60%.
FC DITmo - ravi ravi 1:0

47e minuut.
Arabidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidze passt de bal met de wreef. Dzamsashvili is nu in balbezit. Koberidze onderschept slim de pass. Koberidze schiet op doel. Tvauri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DITmo - ravi ravi 2:0

54e minuut.
Sultanishvili kopt de bal weg. Gegenava rent richting de bal. Gegenava probeert naar een medespeler te passen. Salukvadze is nu in balbezit. Salukvadze schiet op doel. Tvauri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Gvelesiani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tatanashvilli met een snelle inworp. Salukvadze is nu in balbezit. Salukvadze schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Gegenava geeft de bal voor. Narimanidze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koberidze rent richting de bal. Koberidze draait met de bal, schiet en ... Tvauri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DITmo - ravi ravi 3:0

62e minuut.
Kokosadze is nu in balbezit. Salukvadze onderschept slim de pass. Koberidze is nu in balbezit. Salukvadze is nu in balbezit. Salukvadze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gudiashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Gudiashvili geeft een lange en hoge pass. Sultanishvili is nu in balbezit. Sultanishvili passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gakhokidze de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DITmo - ravi ravi 3:1

79e minuut.
Arabidze onderschept slim de pass. Arabidze probeert naar een medespeler te passen. Koberidze rent richting de bal. Koberidze draait met de bal, schiet en ... Tvauri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DITmo - ravi ravi 4:1

85e minuut.
Salukvadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokosadze onderschept slim de pass. Kokosadze passt de bal zonder na te denken. Urjukashvili rent richting de bal. Urjukashvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DITmo 35%, ravi ravi 65%.
FC DITmo - ravi ravi 4:1