Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MGT saba123456789
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Khomeriki rent richting de bal. Khomeriki met een sublieme pass. Baidauri rent richting de bal. Dzirkvelishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Dzirkvelishvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Popkhadze geeft een hoge lob. Popiashvili kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Baidauri de bal onder controle te krijgen. Khorava bereikt de bal nog maar net als eerste. Khorava schiet op doel. Okromelidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Abasalashvili geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popiashvili met een snelle inworp. Dzirkvelishvili is nu in balbezit. Dzirkvelishvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Popiashvili met een sublieme pass. Daar is Dzirkvelishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzirkvelishvili met een sublieme pass. Khorava bereikt de bal nog maar net als eerste. Khorava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MGT 73%, saba123456789 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MGT - saba123456789 0:0

49e minuut.
Dzirkvelishvili passt de bal in één keer door. Daar is Aduashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aduashvili probeert naar een medespeler te passen. Arazashvili is nu in balbezit. Arazashvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Nadirashvili is nu in balbezit. Nadirashvili geeft de bal voor. Daar is Altunashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aduashvili is nu in balbezit. Aduashvili draait met de bal, schiet en ... Kobauri bokst de bal weg. Aduashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Aduashvili haalt uit met een fantastische trap. Paal!

55e minuut.
Chubinidze is nu in balbezit. Chubinidze geeft de bal voor. Arazashvili rent richting de bal. Arazashvili draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aduashvili de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kobauri trapt de bal weg van het doel. Baidauri rent richting de bal. Baidauri passt de bal met de wreef. Arazashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Arazashvili schiet op doel. Kobauri bokst de bal weg.

65e minuut.
Aduashvili is nu in balbezit. Maghradze verovert de bal door een tackle van achteren. Popkhadze met een sublieme pass. Khorava is nu in balbezit. Khorava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dzirkvelishvili draait met de bal, schiet en ... Okromelidze met een sublieme pass. Klungelig pakt Popkhadze de bal. Dzirkvelishvili rent richting de bal. Dzirkvelishvili draait met de bal, schiet en ... Okromelidze bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MGT 38%, saba123456789 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MGT - saba123456789 0:0