Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c.g. BORAT
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Gorgadze rent richting de bal. Sazandrishvili is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kamkamidze. Kamkamidze krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Sazandrishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherkezia is nu in balbezit. Sazandrishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Sazandrishvili schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kamkamidze de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.g. - BORAT 1:0

6e minuut.
Kazaishvili passt de bal in één keer door. Cherkezia is nu in balbezit. Cherkezia passt de bal in één keer door. Iankoshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Iankoshvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
f.c.g. - BORAT 1:1

14e minuut.
Kvakhadze rent richting de bal. Kvakhadze passt de bal met de wreef. Iankoshvili rent richting de bal. Iankoshvili draait met de bal, schiet en ... Murjikneli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.g. - BORAT 1:2

16e minuut.
Cherkezia kopt de bal weg. Iankoshvili is nu in balbezit. Pirtskhalava is nu in balbezit. Iankoshvili verovert de bal door een tackle van achteren. Iankoshvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.g. - BORAT 1:3

18e minuut.
Kvakhadze controleert de bal met de borst. Kazaishvili is nu in balbezit. Kazaishvili geeft een hoge lob. Gorgadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgadze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pirtskhalava is nu in balbezit. Kvakhadze verovert de bal door een tackle van achteren. Kvakhadze probeert naar een medespeler te passen. Iankoshvili heeft problemen om de bal te vangen. Iankoshvili schiet op doel. Murjikneli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.g. - BORAT 1:4

22e minuut.
Klungelig pakt Pirtskhalava de bal. Kamkamidze verovert de bal door een tackle van achteren. Kamkamidze passt de bal zonder na te denken. Iankoshvili rent richting de bal. Iankoshvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.g. - BORAT 1:5

23e minuut.
Kamkamidze raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Janelidze komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.g. 54%, BORAT 46%.
f.c.g. - BORAT 1:5

47e minuut.
Inworp. Jejelava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kvakhadze rent richting de bal. Kvakhadze draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pirtskhalava de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.g. - BORAT 1:6

72e minuut.
Cherkezia rent richting de bal. Sazandrishvili onderschept slim de pass. Sazandrishvili passt de bal in één keer door. Gorgadze is nu in balbezit. Gorgadze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Chalatashvili heeft problemen om de bal te vangen. Nikolaishvili rent richting de bal. Nikolaishvili met een sublieme pass. Gorgadze rent richting de bal. Gorgadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.g. - BORAT 2:6

85e minuut.
Iankoshvili rent richting de bal. Lebanidze rent richting de bal. Iankoshvili onderschept slim de pass. Iankoshvili draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vatsadze de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.g. 65%, BORAT 35%.
f.c.g. - BORAT 2:6