Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NorthTeam msxala
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Narimanidze verovert de bal door een tackle van achteren. Narimanidze geeft een hoge lob. Batsikadze rent richting de bal. Batsikadze draait met de bal, schiet en ... Usharidze probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Razikashvili geeft de bal voor. Daar is Sukhishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Narimanidze geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Didava met de inworp. Agniashvili is nu in balbezit. Agniashvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sukhishvili met een sublieme pass. Kartozia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartozia probeert naar een medespeler te passen. Batsikadze is nu in balbezit. Batsikadze haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NorthTeam - msxala 0:1

32e minuut.
Daar is Agniashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutidze passt de bal in één keer door. Batsikadze rent richting de bal. Batsikadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NorthTeam - msxala 0:2

42e minuut.
Khidasheli geeft een lange en hoge pass. Narimanidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze begaat een overtreding. Kvinitadze krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Balashvili speelt de bal door. Chkhaidze rent richting de bal. Chkhaidze passt de bal met de wreef. Kvinitadze rent richting de bal. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ... Davitaia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NorthTeam 51%, msxala 49%.
NorthTeam - msxala 0:2

57e minuut.
Injgia geeft een lange en hoge pass. Batsikadze rent richting de bal. Balashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Giunashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Giunashvili draait met de bal, schiet en ... Usharidze bokst de bal weg.

65e minuut.
Narimanidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Didava schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Narimanidze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Narimanidze zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Batsikadze springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NorthTeam - msxala 0:3

77e minuut.
Khvadagiani probeert naar een medespeler te passen. Sutidze is nu in balbezit. Sutidze passt de bal in één keer door. Batsikadze rent richting de bal. Batsikadze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Injgia speelt de bal door. Sutidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutidze passt de bal met de wreef. Batsikadze is nu in balbezit. Batsikadze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NorthTeam 60%, msxala 40%.
NorthTeam - msxala 0:3