Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c.g. SnowKiiids
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Pirtskhalava probeert naar een medespeler te passen. Sazandrishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazandrishvili passt de bal zonder na te denken. Gorgadze is nu in balbezit. Gorgadze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sazandrishvili rent richting de bal. Tsotsonava onderschept slim de pass. Tsotsonava passt de bal zonder na te denken. Kikvadze rent richting de bal. Kikvadze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Meshvelishvili met een sublieme pass. Sazandrishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazandrishvili passt de bal in één keer door. Gorgadze is nu in balbezit. Gorgadze haalt uit met een fantastische trap. Arazashvili bokst de bal weg.

15e minuut.
Sazandrishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigiadze onderschept slim de pass. Gigiadze speelt de bal door. Kikvadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikvadze haalt uit met een fantastische trap. Murjikneli bokst de bal weg.

19e minuut.
Gigiadze passt de bal met de wreef. Tsotsonava is nu in balbezit. Tsotsonava speelt de bal door. Kikvadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikvadze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gorgadze rent richting de bal. Gigiadze onderschept slim de pass. Gigiadze met een sublieme pass. Kikvadze is nu in balbezit. Kikvadze draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kikvadze rent richting de bal. Kikvadze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mukhraneli kopt de bal weg. Kazaishvili rent richting de bal. Kazaishvili geeft de bal voor. Gorgadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.g. - SnowKiiids 1:0

32e minuut.
Daar is Nishnianidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mukhraneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukhraneli speelt de bal door. Gorgadze rent richting de bal. Gorgadze draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Sazandrishvili passt de bal met de wreef. Pirtskhalava bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoshtaria verovert de bal door een tackle van achteren. Sazandrishvili rent richting de bal. Sazandrishvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.g. 38%, SnowKiiids 62%.
f.c.g. - SnowKiiids 1:0

51e minuut.
Tsotsonava onderschept slim de pass. Tsotsonava probeert naar een medespeler te passen. Kikvadze heeft problemen om de bal te vangen. Kikvadze draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vatsadze de bal onder controle te krijgen. Murjikneli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Elizbarashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Kikvadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizbarashvili rent richting de bal. Kikvadze onderschept slim de pass. Kikvadze haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Asatiani speelt de bal door. Mukhraneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukhraneli speelt de bal door. Kikvadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikvadze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tsotsonava is nu in balbezit. Tsotsonava passt de bal met de wreef. Kikvadze is nu in balbezit. Kikvadze schiet op doel. Klungelig pakt Vatsadze de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abashidze zal de hoekschop nemen. Kikvadze krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.g. 46%, SnowKiiids 54%.
f.c.g. - SnowKiiids 1:0