Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NorthTeam keso
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Agniashvili met een sublieme pass. Kvinitadze is nu in balbezit. Nakani rent richting de bal. Kvinitadze verovert de bal door een tackle van achteren. Kvinitadze haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Khidasheli passt de bal in één keer door. Inworp. Agniashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karkosashvili is nu in balbezit. Karkosashvili geeft een hoge lob. Usharidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gakhokidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gakhokidze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NorthTeam - keso 0:1

29e minuut.
Balashvili is nu in balbezit. Khoshtaria rent richting de bal. Khoshtaria passt de bal in één keer door. Gakhokidze is nu in balbezit. Gakhokidze draait met de bal, schiet en ... Usharidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Khoshtaria verovert de bal door een tackle van achteren. Khoshtaria passt de bal met de wreef. Gakhokidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vekua bereikt de bal nog maar net als eerste. Vekua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NorthTeam - keso 0:2

37e minuut.
Gakhokidze rent richting de bal. Gakhokidze draait met de bal, schiet en ... Karkosashvili rent richting de bal. Karkosashvili geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jakhua de bal onder controle te krijgen. Usharidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gakhokidze rent richting de bal. Gakhokidze schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NorthTeam 55%, keso 45%.
NorthTeam - keso 0:2

49e minuut.
Usharidze met een sublieme pass. Agniashvili kan de bal niet met de borst controleren. Balashvili rent richting de bal. Vekua onderschept slim de pass. Vekua draait met de bal, schiet en ... Paal!

56e minuut.
Peranidze is nu in balbezit. Pruidze met een sublieme pass. Gakhokidze is nu in balbezit. Gakhokidze schiet op doel. Jakhua probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NorthTeam - keso 0:3

81e minuut.
Karkosashvili met een snelle inworp. Vekua bereikt de bal nog maar net als eerste. Vekua geeft een hoge lob. Peranidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranidze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Khoshtaria passt de bal in één keer door. Daar is Balashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Karkosashvili zijn tegenspeler op de grond. Karkosashvili krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NorthTeam 48%, keso 52%.
NorthTeam - keso 0:3