Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c.g. natenadze_shota@mail.ru
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sazandrishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirkhanashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Amirkhanashvili passt de bal met de wreef. Tsotsoria is nu in balbezit. Tsotsoria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Amirkhanashvili de bal. Sazandrishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Sazandrishvili passt de bal in één keer door. Gorgadze is nu in balbezit. Gorgadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.g. - natenadze_shota@mail.ru 1:0

12e minuut.
Sazandrishvili is nu in balbezit. Amirkhanashvili legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sazandrishvili is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sazandrishvili legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.g. - natenadze_shota@mail.ru 2:0

25e minuut.
Gusharashvil geeft de bal voor. Chkhaidze kopt de bal weg. Daar is Pirtskhalava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugrekhelidze onderschept slim de pass. Ugrekhelidze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.g. - natenadze_shota@mail.ru 2:1

36e minuut.
Ugrekhelidze passt de bal in één keer door. Chkhaidze is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lebanidze. Lebanidze krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.g. 51%, natenadze_shota@mail.ru 49%.
f.c.g. - natenadze_shota@mail.ru 2:1

49e minuut.
Kazaishvili kopt de bal weg. Pirtskhalava rent richting de bal. Sazandrishvili speelt de bal door. Gorgadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgadze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pirtskhalava heeft problemen om de bal te vangen. Ugrekhelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrekhelidze passt de bal in één keer door. Tsotsoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsotsoria haalt uit met een fantastische trap. Tetunashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Klungelig pakt Amirkhanashvili de bal. Nikolaishvili rent richting de bal. Amirkhanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolaishvili passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.g. 51%, natenadze_shota@mail.ru 49%.
f.c.g. - natenadze_shota@mail.ru 2:1