Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
msxala BORAT
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 22.3
weak Schieten average
average Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Sutidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutidze passt de bal in één keer door. Batsikadze rent richting de bal. Batsikadze schiet op doel. Tsiklauri probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Takaishvili kopt de bal weg. Daar is Cherkezia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinauridze speelt de bal door. Batsikadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsikadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
msxala - BORAT 1:0

24e minuut.
Takaishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Takaishvili met een sublieme pass. Khvadagiani is nu in balbezit. Kvakhadze is nu in balbezit. Kvakhadze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kvakhadze speelt de bal door. Kartozia rent richting de bal. Iankoshvili is nu in balbezit. Iankoshvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
msxala - BORAT 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: msxala 42%, BORAT 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
msxala - BORAT 1:1

55e minuut.
Kamkamidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamkamidze geeft een hoge lob. Sinauridze is nu in balbezit. Iankoshvili onderschept slim de pass. Iankoshvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kamkamidze rent richting de bal. Kamkamidze probeert naar een medespeler te passen. Iankoshvili rent richting de bal. Kvakhadze is nu in balbezit. Kvakhadze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Amaghlobeli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giunashvili met een snelle inworp. Sutidze is nu in balbezit. Sutidze geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
msxala - BORAT 2:1

84e minuut.
Sinauridze is nu in balbezit. Kvakhadze verovert de bal door een tackle van achteren. Kvakhadze speelt de bal door. Iankoshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Iankoshvili draait met de bal, schiet en ... Davitaia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Narimanidze de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jejelava met de inworp. Kvakhadze rent richting de bal. Kvakhadze geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: msxala 50%, BORAT 50%.
msxala - BORAT 2:1