Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nikora natenadze_shota@mail.ru
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Tushishvili rent richting de bal. Nakhutsrishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tushishvili begaat een overtreding. Tushishvili krijgt een gele kaart.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palavandishvili met een harde bal richting middenveld. Amirkhanashvili kopt de bal weg. Tsotsoria rent richting de bal. Tsotsoria draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Inworp. Chedia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nakhutsrishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrekhelidze onderschept slim de pass. Ugrekhelidze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Nakhutsrishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tushishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tushishvili passt de bal in één keer door. Taganashvili rent richting de bal. Taganashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nikora - natenadze_shota@mail.ru 1:0

36e minuut.
Eristavi heeft problemen om de bal te vangen. Amirkhanashvili onderschept slim de pass. Amirkhanashvili passt de bal zonder na te denken. Aptsiauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Aptsiauri geeft de bal voor. Palavandishvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
nikora - natenadze_shota@mail.ru 2:0

38e minuut.
Ugrekhelidze passt de bal in één keer door. Chkhaidze bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chkhaidze met de inworp. Ugrekhelidze geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nikora 58%, natenadze_shota@mail.ru 42%.
nikora - natenadze_shota@mail.ru 2:0

48e minuut.
Gogichaishvili geeft de bal voor. Gusharashvil bereikt de bal nog maar net als eerste. Eristavi begaat een overtreding. Eristavi krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Aptsiauri kan de bal niet met de borst controleren. Gogokhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aptsiauri onderschept slim de pass. Taganashvili rent richting de bal. Taganashvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Dzadzunashvili geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chedia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tushishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tushishvili geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nakhutsrishvili geeft de bal voor. Aptsiauri is nu in balbezit. Aptsiauri geeft een lange en hoge pass. Taganashvili rent richting de bal. Taganashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nikora 63%, natenadze_shota@mail.ru 37%.
nikora - natenadze_shota@mail.ru 2:0