Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SnowKiiids msxala
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Akubardia geeft een lange en hoge pass. Gabunia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Injgia. Injgia krijgt een gele kaart. Gabunia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gigiadze met een snel genomen vrije trap. Kikvadze is nu in balbezit. Kikvadze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Batsikadze is nu in balbezit. Khoshtaria onderschept slim de pass. Sutidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsikadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsikadze schiet op doel. Arazashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Sutidze is nu in balbezit. Gigiadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigiadze geeft de bal voor. Kikvadze is nu in balbezit. Kikvadze draait met de bal, schiet en ... Davitaia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Akubardia met een snelle inworp. Khoshtaria is nu in balbezit. Khoshtaria met een sublieme pass. Kikvadze is nu in balbezit. Kikvadze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kikvadze probeert de bal met de borst te controleren. Sinauridze is nu in balbezit. Sinauridze met een sublieme pass. Batsikadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsikadze haalt uit met een fantastische trap. Arazashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SnowKiiids - msxala 0:1

27e minuut.
Akubardia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giunashvili met de inworp. Sutidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutidze geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Abashidze speelt de bal door. Tsotsonava is nu in balbezit. Tsotsonava passt de bal met de wreef. Kikvadze is nu in balbezit. Kikvadze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sutidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutidze speelt de bal door. Batsikadze is nu in balbezit. Batsikadze schiet op doel. Arazashvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SnowKiiids - msxala 0:2

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abashidze geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Kartozia de bal. Kikvadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikvadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SnowKiiids - msxala 1:2

45e minuut.
Khvadagiani is nu in balbezit. Tsotsonava onderschept slim de pass. Tsotsonava speelt de bal door. Kikvadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikvadze schiet op doel. Davitaia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SnowKiiids 61%, msxala 39%.
SnowKiiids - msxala 1:2

46e minuut.
Batsikadze met een sublieme pass. Daar is Sutidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsotsonava bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsotsonava passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SnowKiiids - msxala 2:2

52e minuut.
Sutidze rent richting de bal. Gigiadze verovert de bal door een tackle van achteren. Gigiadze passt de bal met de wreef. Kikvadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikvadze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Sutidze de bal. Sutidze passt de bal in één keer door. Batsikadze rent richting de bal. Batsikadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SnowKiiids - msxala 2:3

63e minuut.
Nishnianidze kopt de bal weg. Tsotsonava bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsotsonava passt de bal zonder na te denken. Kikvadze is nu in balbezit. Kikvadze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Sutidze de bal onder controle te krijgen. Khvadagiani is nu in balbezit. Tsotsonava begaat een overtreding. Tsotsonava krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Gigiadze probeert de bal met de borst te controleren. Gigiadze geeft de bal voor. Khvadagiani heeft problemen om de bal te vangen. Tsotsonava bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsotsonava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SnowKiiids - msxala 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SnowKiiids 49%, msxala 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SnowKiiids - msxala 3:3