Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BORAT keso
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Jejelava geeft de bal voor. Daar is Magradze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iankoshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Iankoshvili draait met de bal, schiet en ... Jagatashvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BORAT - keso 1:0

14e minuut.
Peranidze passt de bal met de wreef. Vekua bereikt de bal nog maar net als eerste. Janelidze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janelidze krijgt een gele kaart. Vekua is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vekua wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BORAT - keso 1:1

33e minuut.
Chalatashvili geeft een hoge lob. Iankoshvili is nu in balbezit. Nakani is nu in balbezit. Iankoshvili onderschept slim de pass. Iankoshvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BORAT - keso 2:1

36e minuut.
Oboladze geeft de bal voor. Kvakhadze probeert de bal met de borst te controleren. Kvakhadze passt de bal met de wreef. Iankoshvili rent richting de bal. Iankoshvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BORAT 52%, keso 48%.
BORAT - keso 2:1

58e minuut.
Chalatashvili geeft een lange en hoge pass. Nakani heeft problemen om de bal te vangen. Iankoshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Iankoshvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BORAT - keso 3:1

62e minuut.
Cherkezia rent richting de bal. Agniashvili onderschept slim de pass. Agniashvili met een sublieme pass. Gakhokidze rent richting de bal. Gakhokidze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nakani is nu in balbezit. Nakani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jejelava met een snelle inworp. Kvakhadze geeft de bal voor. Jagatashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iankoshvili rent richting de bal. Iankoshvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BORAT - keso 4:1

68e minuut.
Cherkezia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Janelidze de bal. Gakhokidze is nu in balbezit. Vekua bereikt de bal nog maar net als eerste. Vekua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Magradze geeft een hoge lob. Karkosashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cherkezia. Cherkezia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BORAT 54%, keso 46%.
BORAT - keso 4:1