Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RAM king of nsr
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Nadr met een sublieme pass. AL Sakhtyani rent richting de bal. bin Sakhtyani begaat een overtreding. bin Sakhtyani krijgt een gele kaart.

11e minuut.
bin Hussein Bilal geeft een lange en hoge pass. Shrizi probeert de bal aan de voet te houden. Khater onderschept slim de pass. El Sultan is nu in balbezit. El Sultan draait met de bal, schiet en ... EL Baloushi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
EL Baloushi is nu in balbezit. AL Sakhtyani met een sublieme pass. Al Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Humaid onderschept slim de pass. Humaid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Shrizi geeft de bal voor. EL Baloushi rent richting de bal. EL Baloushi met een sublieme pass. Humaid rent richting de bal. Humaid schiet op doel. Paal!

39e minuut.
AL Sakhtyani is nu in balbezit. AL Sakhtyani passt de bal met de wreef. Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi is nu in balbezit. EL Baloushi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAM 46%, king of nsr 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RAM - king of nsr 0:0

46e minuut.
EL Baloushi rent richting de bal. EL Baloushi passt de bal zonder na te denken. Shrizi rent richting de bal. bin Hussein Bilal verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hussein Bilal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAM - king of nsr 0:1

60e minuut.
bin Sakhtyani rent richting de bal. bin Sakhtyani geeft een lange en hoge pass. Al Anbari is nu in balbezit. Khater rent richting de bal. Khater schiet op doel. EL Baloushi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
EL Baloushi kopt de bal weg. El Sultan is nu in balbezit. Talyani onderschept slim de pass. bin Hussein Bilal is nu in balbezit. bin Hussein Bilal schiet op doel. EL Baloushi bokst de bal weg.

63e minuut.
AL Sakhtyani heeft problemen om de bal te vangen. bin Hussein Bilal bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussein Bilal passt de bal in één keer door. El Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. El Sultan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Al Khaleel rent richting de bal. EL Baloushi verovert de bal door een tackle van achteren. EL Baloushi speelt de bal door. Humaid is nu in balbezit. Humaid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RAM - king of nsr 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAM 52%, king of nsr 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RAM - king of nsr 1:1
RAM